2009. december 3., csütörtök

Indulás haza :(

Ittvagyok mar a Phnom Penh International Airport-on. Reggel az elso busszal indultam Battambangbol es nagyon jol tettem, hogy nem hagytam magam rabeszelni a masik buszjaratra. Amikor a busz elindult, majdnem elsirtam magam, hogy en meg nem szeretnek innen elmenni... :( Persze azert mar varom, hogy titeket lassalak, de a magyar valosag az nem igazan hianyzik.

Phnom Penhben meg gyors beveasrlokorutra indultam, szerencsere kesz tervekkel - tudtam mit es hol szeretnek beszerezni. Minden meg is lett :( A festmenyekrol mar korabban letettem, bar allitolag leszedtek volna a keretrol es a vasznat osszegurigatva lehetett volna szallitani - de nekem ez olyan fura, ezt nem szerettem volna.

A buszut egyebkent vicces volt. Telthazas volt a jarat, meg a folyoso is megtelt, egeszen konretan faronkokkel. Nekem az 1. ulest adtak, igy nem kellett kerulgetnem :) es hogy nehogy elobb erkezzunk, bementunk egy automosoba :)


Majd irok egy rovidet Szingapurbol is, most ott tobb idom lesz mint odafele, igy jobban kielvezhetem a repuloter nyujtotta lehetosegeket - keszitek par zsirkretarajzot :)

Időközben örömmel vettem észre, hogy van ingyen wifi a várórészben (megkérdeztem persze becsekkoláskor, és azt mondták nincs - ez aztán a gyors fejlődés :)

A buszból fényképeztem néhány tyúkszállítmányt: ha ezt otthon az állatvédők látnák :) Amúgy igazán vicces látvány.

Ezt meg csak azért, mert ugyan nem vagyok finnyás, de ez nekem is sok volt. A legundorítóbb budi amit a 3 hét alatt láttam, és csak az nem nézett be amikor a delikvens épp benn volt, aki nem akart...

2 megjegyzés:

APU írta...

Jó utat hazafelé. Esetleg lesz időd Singapore-ban is körülnézni?
Jó lenne a hosszú reülőút előtt.
Itthon már vár a nagy magyar valóság-show...
Jelentkezz Singapore-ból és Bécsből is.
Várunk Apu

Unknown írta...

Hát, ez végig király volt!!!
Jó utat hazafelé, ha megjöttél szólj hogy mikor lehet itthon üdvözölni meg meghallgatni, meg megnézni barnán és vigyorogva, photoshop nélkül :D

-A-