2009. december 3., csütörtök

Changi

Ittvagyok Szingapurban, most lehet beszallni. A repuloter megnezesere nem volt idom, mert egyreszt karorat vasaroltam - jo aron a gyutifriiben - masreszt elkavarodtam...
Az iedut jo volt, mert meg Phnom Penhben megismerkedtema svajci Miriammal, egymas melle kertuk a jegyet, es jot beszelgettunk. Rabeszeltem a couchsurfing-re :)
Koszonom mindenkinek aki olvasta az irasaimat, es meginkabb azoknak akik megjegyzest is hagytak :) Igazan jolesett olvasni es hallani rolatok :) Remelem a beszamoloim sem voltak unalmasak :)
Jovore majd mashonnan jelentkezem, igerem az is izgalmas lesz :)

Indulás haza :(

Ittvagyok mar a Phnom Penh International Airport-on. Reggel az elso busszal indultam Battambangbol es nagyon jol tettem, hogy nem hagytam magam rabeszelni a masik buszjaratra. Amikor a busz elindult, majdnem elsirtam magam, hogy en meg nem szeretnek innen elmenni... :( Persze azert mar varom, hogy titeket lassalak, de a magyar valosag az nem igazan hianyzik.

Phnom Penhben meg gyors beveasrlokorutra indultam, szerencsere kesz tervekkel - tudtam mit es hol szeretnek beszerezni. Minden meg is lett :( A festmenyekrol mar korabban letettem, bar allitolag leszedtek volna a keretrol es a vasznat osszegurigatva lehetett volna szallitani - de nekem ez olyan fura, ezt nem szerettem volna.

A buszut egyebkent vicces volt. Telthazas volt a jarat, meg a folyoso is megtelt, egeszen konretan faronkokkel. Nekem az 1. ulest adtak, igy nem kellett kerulgetnem :) es hogy nehogy elobb erkezzunk, bementunk egy automosoba :)


Majd irok egy rovidet Szingapurbol is, most ott tobb idom lesz mint odafele, igy jobban kielvezhetem a repuloter nyujtotta lehetosegeket - keszitek par zsirkretarajzot :)

Időközben örömmel vettem észre, hogy van ingyen wifi a várórészben (megkérdeztem persze becsekkoláskor, és azt mondták nincs - ez aztán a gyors fejlődés :)

A buszból fényképeztem néhány tyúkszállítmányt: ha ezt otthon az állatvédők látnák :) Amúgy igazán vicces látvány.

Ezt meg csak azért, mert ugyan nem vagyok finnyás, de ez nekem is sok volt. A legundorítóbb budi amit a 3 hét alatt láttam, és csak az nem nézett be amikor a delikvens épp benn volt, aki nem akart...