2009. december 3., csütörtök

Changi

Ittvagyok Szingapurban, most lehet beszallni. A repuloter megnezesere nem volt idom, mert egyreszt karorat vasaroltam - jo aron a gyutifriiben - masreszt elkavarodtam...
Az iedut jo volt, mert meg Phnom Penhben megismerkedtema svajci Miriammal, egymas melle kertuk a jegyet, es jot beszelgettunk. Rabeszeltem a couchsurfing-re :)
Koszonom mindenkinek aki olvasta az irasaimat, es meginkabb azoknak akik megjegyzest is hagytak :) Igazan jolesett olvasni es hallani rolatok :) Remelem a beszamoloim sem voltak unalmasak :)
Jovore majd mashonnan jelentkezem, igerem az is izgalmas lesz :)

5 megjegyzés:

APU írta...

Ezt a három hetet irigylem, de ezt a 13 órás repülőutat már kevésbé.
Próbálj meg aludni is.
Bécsből küldj SMS-t, hogy tudjuk túl vagy a nehezén.
Puszi Apu

Fruzsi írta...

Orom volt olvasni izgalmas kirandulasaidat!!Tenyleg kicsit olyan volt mintha mi is veled lettunk volna.Legy jo!!Fruzis

Mirely írta...

Ciao,
hát ez után az út után két dologban biztosak lehetünk: valóban nagyon vagány csaj vagy és Kambodzsa tényleg sokkal több mint Angkor. :)
Jó utat hazafelé! Aztán majd jelentkezz, ha szerencsésen megérkeztél.
Ciao addig is!

Mirely

ANyu írta...

Orulok, hogy hallunk rolad, minden elmenydrol, de mar elore izgulok, hogy hova fogsz menni jovore. Az anyak mar csak ilyenek. Nagyon varunk, majd telefonalj, ha mar belfoldon leszel. Puszi: Anyu (a blogodat meg a tornatarsam is olvasta es nagyon tetszett neki)

Unknown írta...

: D De, atom unalmas volt! Azé olvastam minden nap mert mazo vagyok! Annyira, hogy részletesen akarok hallani élőben a kalandjaidról az első lehetséges alkalommal amikor hazaértél!

-ne tudd ki-